Over ons

Afval ophalen met zorg voor het milieu

Rijnmond Milieu is gespecialiseerd in het inzamelen van diverse soorten bedrijfsafval en papier. Wij doen dit inmiddels meer dan tien jaar met een gemotiveerd team dat altijd voor u klaar staat. Uw afval is onze zorg. En wij zorgen tevens voor het milieu. Kiest u voor ons als partner voor het ophalen van uw afval, dan kiest u dus ook voor het milieu.
Deze zorg voor het milieu begint al met het scheiden van afval. Het scheiden van de diverse soorten afval maakt het eenvoudiger en effici├źnter om afval op te halen met aandacht voor het milieu. Gescheiden afval kan eenvoudig hergebruikt worden. Er kunnen dan vele nieuwe producten gemaakt worden van het oude afval. En dit spaart niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee.

Afval ophalen met aandacht voor uw belangen

Wij zijn de regionale afvalspecialist voor het MKB en grotere organisaties. Wij zijn geheel zelfstandig, en onze fliexibiliteit, openheid en betrokkenheid worden goed ontvangen door onze relaties. Wij kennen niet alleen de klant, maar ook hun belangen. Wij onderhouden persoonlijk contact met u als klant, en komen uiteraard de afspraken na die wij samen maken. Dit is de basis van onze succesformule. Wij hanteren scherpe prijzen, zodat u voordelig uw afval kunt laten ophalen.