Afval ophalen

Vanaf nu is uw afval onze zorg. Wij van Rijnmond Milieu komen uw afval ophalen. Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen van afval, onder andere papier en bedrijfsafval. Wij kunnen u echter ook van dienst zijn bij het vernietigen van uw archief en het ophalen van gevaarlijk afval.

Diverse manieren van ophalen

Wij hebben een ruim assortiment aan inzamelmiddelen, zoals rolcontainers en afzetcontainers. Zo zijn wij in staat om uw afval zo efficiënt en duurzaam mogelijk op te halen. Wanneer het afval goed gescheiden wordt, zal er minder restafval overblijven. Efficiënt afval ophalen zorgt ervoor dat uw organisatie veel geld kan besparen. Bovendien is het veel milieuvriendelijker om afval gescheiden op te halen. U draagt zo actief bij aan minder CO2-uitstoot.

Afval op laten halen door Rijnmond Milieu

Wij kunnen tegen zeer concurrerende prijzen uw afval ophalen. Uw wensen en eisen worden betrokken bij ons plan om uw afval zo efficiënt mogelijk in te zamelen.

Wilt u ook uw afval op laten halen door Rijnmond Milieu? Bel ons direct op het telefoonnummer 0186 – 649652 of stuur een e-mail.

Wij helpen u graag verder!